Rebel Wilson tog en »bevidst beslutning om at se grim ud« tidligt i karrieren

Rebel Wilson tog en »bevidst beslutning om at se grim ud« tidligt i karrieren
Rebel Wilson i 'Pitch Perfect 3'. (Foto: PR)

Rebel Wilson udgiver i dag selvbiografien ‘Rebel Rising’, som særligt har været i mediernes søgelys på grund af skuespillerens sexchikaneanklager mod Sascha Baron Cohen, med hvem hun lavede filmen ‘Grimsby’ fra 2016.

I samme periode var hun med i de tre populære ‘Pitch Perfect’-film i rollen som Fat Amy. Som karakterens tilnavn mere end indikerer, var Rebel Wilsons kropsform en stor del af filmens komik omkring hende. Derfor stod det også i Wilsons kontrakt, at hun ikke måtte tabe sig, har skuespilleren tidligere fortalt.

I et nyt interview med The Times forklarer Rebel Wilson nu, at det i denne periode var en bevidst strategi for hende at »se grim ud«, fordi det fik folk til at grine. Det skriver Indiewire.

»Jeg ville blive til noget, have en fantastisk karriere og tjene en masse penge«, fortæller Wilson.

»Jeg vidste, at jeg ikke ville blive taget seriøst som en Cate Blanchett eller Nicole Kidman, men jeg indså hurtigt, at jo større man var, jo flere tilskuere grinede. Så jeg havde min mave hængende ud og var iført mikroshorts på scenen, intet make-up – ting, der forfærdede min mor. Det var en virkelig bevidst beslutning om at se grim ud. Det var en del af min plan«.

Tidligere har Wilson fortalt, at hun stod over for en svær beslutning efter ‘Pitch Perfect 3’ i 2017. Skulle hun tabe sig og potentielt gå glip af roller i store film, men til gengæld udvide sit skuespilrepertoire og have en bedre chance for at blive gravid?

»Jeg blev til en stereotyp, der spillede den tykke, sjove ven, hvilket er hårdt, fordi jeg elsker de roller«, sagde Wilson, som endte med at tabe sig 40 kilo.

»Men jeg ville også gerne lave flere ting, og jeg synes, at når man er den større pige, bliver man bare sat mere i bås«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af