‘Road House’ slår streamingrekord på Prime Video

‘Road House’ slår streamingrekord på Prime Video
'Road House'. (Foto: Laura Radford/ Prime Video)

Siden Doug Limans ’Road House’ fik premiere på Prime Video i slutningen af marts, har filmen slået rekorder, hvad angår streamingtal på platformen.

TheWrap erfarer, at mere end 50 millioner seere har tunet ind på Prime Video for at se Jake Gyllenhaal tørne ud som den fallerede UFC-kæmper Elwood Dalton, der kommer op at toppes med Floridas kriminelle underverden – heriblandt den bidske håndhæver Knox spillet af Conor McGregor. Dermed er det den mest sete film i premiereugerne overhovedet blandt Amazons originale produktioner på tjenesten.

Filmen fik festivalpremiere South by Southwest, men har siden den kom på streaming haft enorm succes. Hvilket formentlig kan tilskrives den oprindelige titels kultstatus, som i kombination med rollelisten bestående af Gyllenhaal og debuterende McGregor har gjort den attraktiv for et sportsinteresseret publikum.

’Road House’ er et remake af filmen af samme navn fra 1989 med Patrick Swayze i hovedrollen, men blev trods de høje streamingtal mødt med lunkne anmeldelser.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af