Ryan Gosling er ikke ovre sin ‘Avatar’-besættelse i toer til genial SNL-sketch

Ryan Gosling er ikke ovre sin ‘Avatar’-besættelse i toer til genial SNL-sketch
Ryan Gosling i 'Papyrus 2'-sketchen. (Foto: NBC)

De fleste husker nok SNL-sketchen fra 2017, hvor Ryan Gosling får en nærmest manisk besættelse af den papyrus-skrifttype, der pryder plakaten til James Camerons ’Avatar’.

Traileren parodierer et højintenst psykologisk drama og viser Goslings karakter, der under søvnløse nætter stalker ‘Avatar’s ondskabsfulde grafiske designer. Så da Gosling gæstede ‘SNL’-igen blev det anledning til at optage endnu en trailer om manden med den sygelige besættelse af papyrus.

I ’Papyrus 2’ følger vi Goslings karakter Steven, der er i bedring efter næsten at have mistet besindelsen i den første sketch. Ved at undgå alt, der er skrevet med papyrus-skrifttypen, kan Steven leve sit liv normalt, og han er endda begyndt at date igen.

Men det hele er næsten for godt til at være sandt. Efter at være blevet eksponeret for ’Avatar: The Way of Water’ mod sin vilje, bemærker Steven endnu engang, at logoet stadig er papyrus – denne gang i fed skrift. Derefter ruller snebolden, og Steven får et tilbagefald – forundret over hvordan en af verdens største franchises med et tilsyneladende ubegrænset budget er så dovne i deres grafiske design.

Den første ’Papyrus’-sketch blev et øjeblikkeligt kulthit, og fik endda James Cameron til at udtale, at han ikke vidste, at skrifttypen allerede eksisterede. Se den fulde 7 minutters opfølger nedenfor.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Se den originale ‘Papyrus’-sketch herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af