Scarlett Johansson og Channing Tatum faker månelandingen i første trailer til ‘Fly Me to the Moon’

Scarlett Johansson og Channing Tatum faker månelandingen i første trailer til ‘Fly Me to the Moon’
Scarlett Johansson og Channing Tatum i 'Fly Me to the Moon'. (Foto: PR)

»Jeg tror, vi skulle være gået efter Kubrick«, siger Scarlett Johansson i traileren til ‘Love, Simon’-instruktør Greg Berlantis kommende Apple-film, som behandler en konspirationsomgærdet del af USA’s historie: månelandingen.

‘Fly Me to the Moon’ følger i en komisk tone NASA’s mission i 60’erne med at være de første til at flyve mennesker til månen – og det sideløbende marketingarbejde, der skulle få månelandingen ud til det amerikanske folk.

I traileren ser vi blandt andet Johanssons marketingkvinde Kelly Jones skyde en falsk udgave af månelandingen som backup, hvis nu den virkelige version af missionen skulle mislykkes. Hun hyrer også skuespillere til at spille de knap så karismatiske astronauter i tv-interviews.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Johansson får selskab af Woody Harrelson, Jim Rash og Ray Romano samt Channing Tatum som den opsendingsansvarlige direktør Cole Davis, der har en flirt kørende med Jones.

‘Fly Me to the Moon’ får biografpremiere 11. juli, hvorefter den lander på Apple TV+.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af