Se Austin Butler blive kampklar til ‘Dune’-rolle med knive i træningslokalet

Se Austin Butler blive kampklar til ‘Dune’-rolle med knive i træningslokalet
Austin Butler i 'Dune: Del 2' (Foto: Warner)

I ‘Dune: Del 2’ gjorde Austin (»…and Austin!«) Butler stort indtryk i rollen som den sortøjede knivkæmpende Feyd-Rautha Harkonnen.

Hvilket ikke kun indebar en omfattende udklædning som hårløs, men også omfattende fysiske forberedelser til de knivskarpe kampscener.

»Jeg havde ikke lige så meget tid til det her, som jeg havde til andet«, fortæller Austin Butler om sin ‘Dune’-træning i en video, hvor man blandt andet kan se ham placere sit øje det helt rigtige sted i forhold til en knivspids, men han griner stort.

Selvom det muligvis intet er sammenlignet med de årevis, skuespilleren brugte på at lære at tale som Elvis (hvilket han som bekendt ikke kunne slippe af med igen), lykkedes Butler dog både med at tage mere end ti kilo på i muskler og at blive en bevendt kampsportsudøver i løbet af nogle måneder. GQ har i øvrigt kortlagt hele Feyd-Rauthas træningsregime.

Sammen med træneren Roger Yuan øvede Butler filippinsk kali-kamp med pinde. Her fortæller Yuan rosende også, at Butler ikke blot fangede bevægelserne men også så ud som om, »han havde gjort det i årevis«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af