Se Marco Ilsø og Alba August som historisk rockerpar i traileren til ‘Bullshit’

Se Marco Ilsø og Alba August som historisk rockerpar i traileren til ‘Bullshit’
Alba August og Marco Ilsø i 'Bullshit'. (Foto: Søren Nagel)

Et højspændt kapitel fra den københavnske rockerhistorie rammer snart dansk streaming.

Serien om den første store danske rockerkrig mellem grupperingerne Hells Angels og Bullshit har været længe undervejs. Den blev oprindeligt produceret for Viaplay, men den kriseramte streamingtjeneste måtte sælge en god portion af sit bagkatalog til konkurrenten Prime Video, hvor ‘Bullshit’ nu lander.

Prime Video har offentliggjort en trailer, hvor ‘Vikings’-skuespiller Marco Ilsø optræder som Henning ’Makrellen’ Norbert Knudsen i rendyrket 70’er-outfit med lædervest, rygmærke, bundesligahår og skovsnegleoverskæg.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alba August, der blandt andet er kendt for ‘The Rain’ og ‘Unge Astrid’, spiller Makrellens kæreste Pia, der balancerer det stormfulde kærlighedsforhold med tilværelsen i det hårde rockermiljø. Serien skildrer gruppen fra den spæde start med hashhandel på 70’ernes Christiania til det, der igennem 80’erne udviklede sig til en rendyrket krig med fatale følger. På den øvrige rolleliste finder vi også navne som Vic Carmen Sonne, Jacob Cedergren, Nicolaj Kopernikus.

Serien er instrueret af Milad Alami, der blandt andet har ’Charmøren’ fra 2017 og sidste års ’Modstanderen’ på sit CV. Serien tager udgangspunkt i Camilla Stockmann og Janus Køster-Rasmussens Cavling-vindende bog ’Bullshit: Fortællingen om en familie’.

’Bullshit’ får premiere på Prime Video 19. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af