Anya Taylor-Joy har »aldrig været mere alene« end under ‘Furiosa’-optagelser

Anya Taylor-Joy har »aldrig været mere alene« end under ‘Furiosa’-optagelser
Anya Taylor Joy i 'Furiosa: A Mad Max Saga' (Foto: Warner)

George Miller er en notorisk perfektionist, når det kommer til produktionen af hans hjertebarn ’Mad Max’-serien. Den kommende installation i franchisen, ‘Furiosa: A Mad Max Saga’, tyder på, at der er lige så store armbevægelser. Det tog eksempelvis 78 dage at optage en enkelt actionscene.

Hvad det kræver at medvirke i franchisen er også noget den seneste hovedrolleindehaver Anya Taylor-Joy har mærket på egen krop. Forud for premieren på ’Furiosa’ fortæller hun i et interview med The New York Times, at hun »aldrig har været mere alene, end da (hun, red.) lavede den film«.

Hvad hun præcist mener, uddyber den 28-årige skuespiller ikke i interviewet, hvor hun beder journalisten gå videre til næste spørgsmål med kommentaren »spørg mig igen om 20 år«.

Der spekuleres dog i om ensomheden skyldes de meget få replikker, hun har i filmen. Miller anslår, at Taylor-Joy kun har omkring 30 replikker i filmen, hvilket gjorde, at der kunne gå måneder, uden at skuespilleren havde en eneste replik.

Taylor-Joy understreger dog ved samme lejlighed, at hun elsker at arbejde sammen med George Miller.

»Hvis du skal gøre noget som det her, så vil du gerne være i hænderne på George Miller. Men han havde en meget striks idé om, hvordan Furiosas krigsansigt så ud. Og det krævede, at jeg kun måtte bruge øjnene i store dele af filmen. Det handlede meget om at holde min mund lukket, ikke vise følelser og tale med mine øjne«, forklarer Taylor-Joy.

Skal man tro de første reaktioner på filmen, har vi endnu en nyklassiker i vente. Her roser kritikerne Taylor-Joy og Chris Hemsworths præstationer, hvilket tyder på, at deres hårde arbejde har båret frugt.

’Furiosa: A Mad Max Saga’ har biografpremiere 22. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af