Manuskriptet til ’The Fall Guy’-fortsættelse er allerede klar ifølge Ryan Gosling

Manuskriptet til ’The Fall Guy’-fortsættelse er allerede klar ifølge Ryan Gosling
Ryan Gosling til premieren på 'The Fall Guy'. (Foto: Kayla Oaddams/FilmMagic)

Selvom Ryan Gosling og Emily Blunts stunt-actionkomedie ’The Fall Guy’ dårligt nok har været i biograferne en uge, har Gosling allerede bekræftet, at en toer er færdigskrevet.

I et interview med Fast Company forklarer Gosling, at »opfølgeren nærmest skrev sig selv«, og at han håber, at folk elsker filmen nok til at ville se mere til karaktererne.

Interviewet blev foretaget et par dage efter Oscar-showet tilbage i marts, så Gosling og co. har haft et færdigudarbejdet manuskript klar igennem en længere periode. Selv forklarer skuespilleren, at manuskriptet til ’Fall Guy 2’ primært blev lavet på grund af de medvirkendes nysgerrighed.

»Vi elsker karaktererne så meget, at vi ville vide – for vores egen skyld – hvad der sker med Colt og Jody (Ryan Gosling og Emily Blunts karakterer red.) efter filmen ender. Hvad er den næste fase for dem? Og det ved vi præcis hvad er, så det håber vi også, at publikum vil vide«, forklarer Gosling

Naturligvis afhænger snak om en opfølger typisk af, hvordan filmen klarer sig ved billetkontoret. Åbningsweekenden blev en skuffende omgang for en film i den liga, med billetindtægter på cirka 28 millioner dollars mod filmens budget, der ligger på mellem 125 og 150 millioner dollars.

Derfor kunne der godt være lange udsigter til, at en opfølger bliver realiseret, medmindre selvfølgelig at filmen bliver et sleeper-hit og opnår stor kommerciel succes over længere tid trods den hårde start.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af