Emma Stone og Jesse Plemmons er (også) i front for ‘Poor Things’-instruktørs næste film

Emma Stone og Jesse Plemmons er (også) i front for ‘Poor Things’-instruktørs næste film
Emma Stone, Yorgos Lanthimos og Jesse Plemons ved 'Kinds of Kindness'-premieren på Cannes-festivalen. (Foto: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

Kort efter Cannes-premieren på Yorgos Lanthimos’ nye antalogifilm, ‘Kinds of Kindness’, har den græske stjerneinstruktør bag ‘Poor Things’ og ‘The Favourite’ officielt sit næste filmprojekt på plads.

‘Bugonia’ er titlen på Lanthimos’ næste film, som har to ‘Kinds of Kindness’-gengangere på rollelisten, nemlig den hyppige samarbejdspartner Emma Stone og Jesse Plemons. Det skriver The Hollywood Reporter.

Den nye film er som tidligere beskrevet baseret på den koreanske komedie ’Save the Green Planet’ fra 2003. Manuskriptet er skrevet af Will Tracy, der har ‘Succession’, ‘The Menu’ og ‘The Regime’ på cv’et.

Handlingen følger to konspirationsteoribesatte mænd, som kidnapper en højtstående direktør for et stort firma, fordi de er overbevist om, at han er et rumvæsen, der vil destruere Jorden.

‘Bugonia’ bliver Lanthimos’ 10. spillefilm som instruktør og hans femte samarbejde med Emma Stone, som vandt karrierens anden Oscar for sin hovedrolle i ‘Poor Things’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af