Emma Stone i spil til ny Yorgos Lanthimos-film

Emma Stone i spil til ny Yorgos Lanthimos-film
Emma Stone 2023. (Foto: Karwai Tang/WireImage)

I går kunne vi rapportere, at den græske mesterinstruktør Yorgos Lanthimos skal instruere et remake af den sydkoreanske sci-fi komedie ’Save the Green Planet’. Det fik gang i spekulationerne om, hvorvidt Emma Stone og Lanthimos kommer til fortsætte deres produktive spillefilmssamarbejde for fjerde gang i træk.

Nu kan Variety bekræfte, at Stone er i forhandlinger om en rolle i den kommende film. Selvom produktionen fortsat er i sine meget spæde stadier, er det sandsynligt, at Stone får en birolle i filmen, der begynder sine optagelser til sommer i New York og Storbritannien.

Originalversionen af ’Save the Green Planet’ fra 2003 handler om en desillusioneret ung mand, der er overbevist om, at verden er ved at blive invaderet af aliens og derfor kidnapper en forretningsmand, som han tror er en af rumvæsnerne.

Lanthimos har meget at se til øjeblikket. Hans niende spillefilm ’Kinds of Kindness’, hans tredje med Emma Stone på rollelisten, er færdigoptaget og netop gået i post-produktion.

Det er et succesfuldt samarbejde mellem Lanthimos og Stone, der forhåbentlig bliver ført videre i ‘Save the Green Planet’. ’The Favourite’ fra 2018 hev 10 Oscar-nomineringer, herunder én til Stone for bedste kvindelige birolle, mens ’Poor Things’ i øjeblikket går sin sejrsgang med 11 Oscar-nomineringer – blandt andet til Stone for bedste kvindelige hovedrolle. Ved weekendens Bafta-uddeling fik Stone også prisen for bedste kvindelige hovedrolle.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af