George Miller har allerede skrevet endnu en ‘Mad Max’-prequel

George Miller har allerede skrevet endnu en ‘Mad Max’-prequel
Tom Hardy i ‘Mad Max: Fury Road’. (Foto: PR)

I slutningen af maj lander George Millers ‘Furiosa: A Mad Max Saga’, der foregår 15-20 år før ‘Mad Max: Fury Road’, har Anya Taylor-Joy i hovedrollen som den unge Furiosa og en actionscene, det tog 78 dage at optage. Inden da får filmen verdenspremiere på filmfestivalen i Cannes.

Samtidig tyder det dog på, at det ikke er det sidste vi hører fra universet, da George Miller allerede er i gang med at skrive endnu en ‘Mad Max’-prequel.

Godt nok som en kort roman, der senere vil skulle omarbejdes til et manuskript. Det fortæller Miller i et interview med Entertainment Weekly.

»I forbindelse med de ting vi gjorde for at forberede ‘Mad Max: Fury Road’, skrev vi også, hvad der skete med Max året inden, vi møder ham«, lyder det.

»Forfatterne ved, hvad der skete med Mad Max i det år før, og vi har en hel historie med det, som jeg gerne ville lave på et tidspunkt, hvis jeg får chancen«, forklarede instruktøren videre.

Derfor er det tilsyneladende blot et spørgsmål om at få filmstudiet med om bord. Som med Denis Villeneuves ‘Dune: Messiah’ kommer det nok an på, hvordan ‘Furiosa’ klarer sig ved billetlugerne.

‘Furiosa: A Mad Max Story’ får premiere 22. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af