Netflix fjerner buhråb af Kim Kardashian fra Tom Brady-roast

Netflix fjerner buhråb af Kim Kardashian fra Tom Brady-roast
Kim Kardashian ved Met Gala 2022. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Søndag aften samlede kendisser sig for at skyde med skarpt mod den succesfulde, tidligere NFL-stjerne Tom Brady i en såkaldt celebrity-roast, hvor en række gæster rister en kendis på komisk vis.

Deltagerne inkluderede blandt andet komikere, tidligere holdkammerater og andre bekendtskaber, der var klar til at kaste sig over den 46-årige pensionerede sportstjerne.

En af de gæster, der indtog scenen, var Kim Kardashian, som der har gået rygter om, at Brady engang datede. Det var værten for det hele, Kevin Hart, der indtroducerede Kardashian, som trådte ind på scenen til et bifald, der dog hurtigt udviklede sig til buhråb.

Det har nu fået Netflix til at bortredigere Kardashians dårlige modtagelse, rapporterer Deadline.

I den redigerede version af livetransmitteringen fader lyden ud, før Kardashian først laver et lille stik til Kevin Hart og går derefter i flæsket på Tom Brady, hvis udseende hun sammenligner med sin stedfar Caitlyn Jenner.

Resten af Bradys roast, der løb af stablen på streamingtjenestens ’Netflix Is a Joke’-festival, forløb uden slinger i valsen, på nær en enkelt kommentar fra komiker Jeff Ross, der fik Brady op af sædet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af