Nicolas Cage skal spille noir-superhelt i ‘Spider-Verse’-serie

Nicolas Cage skal spille noir-superhelt i ‘Spider-Verse’-serie
Nicolas Cage. (Foto: Rodin Eckenroth/Getty Images)

Det var et stjernespækket cast af stemmeskuespillere, der gik ind i studiet til Sony og Marvels to storroste multiverse-animationer ’Spider-Man: Into the Spider-Verse’ og ’Spider-Man: Across the Spider-Verse’.

Issa Rae, Oscar Isaac, Daniel Kaaluya, Ayo Edebiri, Brian Tyree Henry og Nicolas Cage er blot nogle af de navne, som optrådte i de to film, og nu får sidstnævnte sin egen live action spinoff, ’Noir’, baseret på hans rolle som den sort-hvide Spider-Man Noir, fortæller IndieWire.

Planerne for en spinoff om Spider-Man Noir har været under opsejling siden starten af 2023 uden et bekræftet cast. Derfor virkede det usandsynligt, at Cage ville medvirke i en serie om Spider-Man Noir, eftersom den 60-årige filmskuespiller ikke har begået sig i tv-verdenen sin debut som skuespiller i 1981.

Men alligevel har Amazon altså fået Hollywood-kultfiguren ind i folden til at medvirke i ’Noir’ som en aldrende privatdetektiv i 1930’ernes depressionsramte New York. Detektiven er gået helt i hundene, men han må hurtigt vænne sig til superheltelivet, da han bliver bidt af en radioaktiv edderkop.

Cage har tidligere udtrykt et ønske om at bevæge sig væk fra film og over til serieland.

»Jeg føler jeg har sagt, hvad jeg gerne ville sige med film«, fortalte Cage tilbage i december i et interview med Vanity Fair, og ’Noir’ kan muligvis være det første spadestik ind i en glorværdig Tv-karriere for skuespilleren.

Premieredatoen på ’Noir’ er ukendt på nuværende tidspunkt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af