Nicole Kidman og Zac Efron knalder i ny Netflix-komedie – se traileren til ‘A Family Affair’

Nicole Kidman og Zac Efron knalder i ny Netflix-komedie – se traileren til ‘A Family Affair’
'A Family Affair'. (Foto: aron Epstein/Netflix)

Der lader til at være et MILF-moment i gang i det amerikanske komedielandskab.

‘The Idea of You’, hvor en 24-årig popstjerne falder for Anne Hathaways 40-årige alenemor, fik for nylig premiere, og nu følger Nicole Kidman og Zac Efron trop.

De spiller hovedrollerne i den kommende ‘A Family Affair’, som også har et mor-datter-celebrity-trekantsdrama i fokus. ‘The Kissing Booth’-skuespiller Joey King spiller assistent for den selvoptagede filmstjerne Chris Cole, som hun ikke bryder sig det mindste om. Derfor bliver det kun et endnu værre chok, da hun opdager, at ham og hendes mor knalder.

I traileren er der slapstick-komik, cheesy scoretricks og akavede situationer en masse. Derudover er Zac Efrons stemme decideret uigenkendelig.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I instruktørstolen sidder Richard LaGravenese, der blandt andet har stået bag den sørgelige kærlighedsfilm ‘P.S. I Love You’. Derudover er ‘A Family Affair’ produceret af holdet bag romcom-hittet ‘Anyone But You’.

‘A Family Affair’ får premiere 28. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af