‘The Bear’-stjerne i København – se billederne

‘The Bear’-stjerne i København – se billederne
Jeremy Allen White i 'The Bear'. (Foto: Disney+)

‘The Bear’s forbindelse til København blev omdrejningspunktet i et helt afsnit i den seneste sæson.

I seriens univers skal hovedpersonen Carmy forestile at have været Michelin-kok i den danske hovedstad, før han vender tilbage til Chicago for at få skik på familiens sandwichbiks, og i sæson to rejser dessertkokken Marcus til København på studietur.

Og køkkenserien lader ikke til at være færdig med Danmark.

I går tilbragte hovedrolleindehaver Jeremy Allen White og skuespiller og kok Matty Matheson tilsyneladende en dag i det københavnske, hvilket ikke mindst indebar en tur på Noma.

Onsdag aften delte Pablo Soto, der er restaurantens chefkok, et billede fra ‘The Bear’-holdets besøg. Skuespillerne var blandt andet i selskab med seriens producere Cooper Wehde og Courtney Storer.

The Bear-holdet besøger Noma. (Foto: Screenshot/Pablo Sotor)

Derudover har journalist Dana Munro delt et billede, hvor hun poserer med Jeremy Allen White og Matty Matheson over for Bymuseet i Stormgade bag Rådhuspladsen (feat. en halv Lars Barfoed-valgplakat i baggrunden).

Matty Matheson, der spiller Fak i serien, lod desuden til at snuppe morgenmad på Mirabelle på Nørrebro i selskab med Christian Puglisi og smuttede også forbi det nærliggende Poulette for at spise kyllingeburgeren, der også fik opmærksomhed i forrige sæsons København-afsnit og desuden fik besøg Dua Lipa, da hun holdt ferie i hovedstaden.

Poulette. (Foto: Screenshot/ Matty Matheson)

Sæson tre og fire af ‘The Bear’ bliver i forlængelse af hinanden, så man kunne meget vel forestille sig, at København og ikke mindst Noma dukker op i serien igen.

Det var ikke de eneste ‘The Bear’-nyheder, der ramte i går. Her landede traileren for sæson tre nemlig også.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I den nye sæson er der gensyn med hele det kaotiske hold. Ikke mindst Carmy og Sydney der forsøger at indgå et juridisk partnerskab om restauranten. Derudover sætter chefkokken jagten på en Michelin-stjerne ind, hvilket skaber nye spændinger, og så er den ellers temmelig upopulære kærestekarakter Claire-Bear tilbage.

‘The Bear’ sæson tre får international premiere 27. juni, men vil først kunne ses på Disney+ i Danmark 17. juli, hvor alle afsnit bliver tilgængelige.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af