‘Shogun’-stjerne vender tilbage i kommende anden sæson

‘Shogun’-stjerne vender tilbage i kommende anden sæson
Hiroyuki Sanada i 'Shōgun'. (Foto: FX)

Den produktionstunge seriesatsning ‘Shogun’ har været en succes blandt både anmeldere og publikum. Dermed har spekulationer om en mulig anden sæson selvfølgelig floreret.

Sæson to af ‘Shogun’, der egentlig var tænkt som en afsluttet miniserie, er endnu ikke blevet annonceret. Men hovedrolleindehaver Hiroyuki Sanada, der også agerer producer på serien, har netop underskrevet en kontrakt om at medvirke i anden sæson, fortæller anonyme kilder til Deadline.

Hiroyuki Sanada vender således tilbage som Yoshii Toranaga, der i løbet af ‘Shogun’s hidtidige 10 afsnit blev Japans hersker og indledte en ny fredstid for landet.

Ifølge Deadline er andre elementer af aftalen om en ny sæson ved at blive udarbejdet, men alt tyder altså på, at sæson to bliver en realitet.

‘Shogun’ er baseret på australske James Clavells murstensroman af samme navn fra 1975. Første sæson udtømte romanforlægget, hvorfor handlingen i en anden sæson skal opfindes fra bunden. Seriens skaber, Justin Marks, har tidligere sagt, at det bliver svært, men muligt at gøre.

‘Shogun’ kan ses på Disney+.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af