Steven Spielberg skal instruere ny UFO-film – premieredatoen er på plads

Steven Spielberg skal instruere ny UFO-film – premieredatoen er på plads
Steven Spielberg til premiere på 'The Post'. (Foto: Leigh Vogel/Getty Images)

Efter Steven Spielbergs personlige, selvbiografiske ’The Fabelmans’ fra 2022, er instruktøren igen klar til at kaste sig over det overnaturlige, som han gjorde det i ’E.T.’ og ’Nærkontakt af tredje grad’.

Ifølge IndieWire har Universal Pictures nemlig hevet den 77-årige instruktør ind i folden til hans næste blockbuster. Projektet har fortsat ingen titel, men der skulle angiveligt være tale om en UFO-film efter en idé af Spielberg selv og med hans faste samarbejdspartner David Koepp som manuskriptforfatter.

Selvom projektet fortsat er i et tidligt stadie, har filmen allerede fået en premieredato. Universal Pictures forventer, at filmen er klar til at få premiere 15. maj 2026.

Spielberg var tidligere tilknyttet et andet projekt, hvor Bradley Cooper var castet i hovedrollen. Det projekt involverede en genoplivning af Steve McQueens ikoniske karakter Bullitt fra filmen af samme navn fra 1968.

Der er i øjeblikket intet nyt om Bullitt-filmen, men det kunne tyde på, at det projekt bliver sparket til hjørne, for at Spielberg kan lægge alle sine kræfter i at få UFO-filmen klar til 2026.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af