‘The Office’-spinoff med Domhnall Gleeson og ‘The White Lotus’-stjerne får grønt lys

‘The Office’-spinoff med Domhnall Gleeson og ‘The White Lotus’-stjerne får grønt lys
'The Office' (US). (Foto: NBC)

Rygterne om en ny ‘The Office’-serie har svirret i flere år. Nu har en spinoff-serie omsider officielt fået grønt lys, skriver The Wrap.

Den amerikanske streamingtjeneste Peacock ligger således hus til den endnu unavngivne serie, det er sat i samme univers som den amerikanske mockumentary-sitcom, der var baseret på Ricky Gervais’ britiske forlæg af samme navn.

Her vil det samme fiktive dokumentarhold, der i ‘The Office’ fulgte papirfirmaet Dunder Mifflin, nu rette fokus mod en døende avis. At dømme efter den officielle synopsis kunne det godt lyde som en skarp satire på mediebranchen:

»Dokumentarholdet, der forevigede Dunder Mifflins Scranton-afdeling, er på jagt efter et nyt emne, da de opdager en døende historisk avis fra Midtvesten, og udgiveren der forsøger at genoplive den med frivillige journalister«, lyder det.

Ligesom i ‘The Office’ vil spinoff-serien have et større skuespillerensemble, og to af disse skuespillere er allerede fundet. Den irske stjerne Domhnall Gleeson (‘About Time’, ‘Ex Machina’) og italienske Sabrina Impacciatore (‘The White Lotus’ sæson 2, ‘Min italienske familie’) har således hovedroller i serien.

Den nye serie er skabt af Greg Daniels, manden bag den amerikanske version af ‘The Office’, samt Michael Koman, som har ‘Nathan for You’, ‘Saturday Night Live’ og ‘How to with John Wilson’ på cv’et.

Produktionen af serien er planlagt til at gå i gang til juli. En premieredato er endnu ikke annonceret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af