Glen Powells kommende film har »en af ​​de mest utrolige actionsekvenser nogensinde«

Glen Powells kommende film har »en af ​​de mest utrolige actionsekvenser nogensinde«
Daisy Edgar-Jones, Anthony Ramos og Glen Powell i 'Twisters'. (Foto: PR)

‘Hit Man’ er ikke den eneste Hollywood-film med Glen Powell, man kan se i biograferne denne sommer.

I næste måned er den fremadstormende filmstjerne igen aktuel, nemlig i actionbaskeren ‘Twisters’, der fungerer som opfølger til katastrofefilmen ’Twister’ fra 1996. Og ifølge Powell har publikum en spektakulær oplevelse i vente.

I et videointerview med Fandango (beskrevet af Indiewire) teaser han – i selskab af medskuespillerne Daisy Edgar-Jones, Anthony Ramos og Brandon Perea – således for »en sekvens i filmen, som jeg tror kommer til at være en af de mest utrolige aktionsekvenser nogensinde«.

»Det hele sker i en oner (ét skud uden klip, red.), og jeg tror, ​​at vi skød den i december med en regnmaskine. En af de koldeste nætter, jeg nogensinde har oplevet, hvor jeg blev slæbt hen over en pool af en wire«, forklarer Powell om filmen, som følger et par dumdristige personer, der risikerer livet i nærheden af gigantiske tornadoer i forsøget på at teste et nyt vejrvarslingssystem.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Dette var måske den mest fysiske ting, jeg nogensinde har lavet, hvor man virkelig er sådan … vi taler om mennesker, der bliver suget op i en tornado, men du genskaber, hvordan det er at blive ramt af vragdele og alle de ting – så man ser rigtige stuntmænd blive suget op i himlen, og man ser lastbiler bevæge sig på tværs, og man hopper i en pool, og man bliver trukket, og det føles som en fuldstændig fysisk oplevelse«.

‘Twisters’ er instrueret af Lee Isaac Chung, der fik sit store gennembrud i 2020 med det Oscar-nominerede familiedrama ‘Minari’, og som senest instruerede et afsnit af tredje ‘The Mandalorian’-sæson.

Mark L. Smith (‘The Revenant’, ‘Overlord’) står bag manuskriptet baseret på ‘Top Gun: Maverick’-instruktør Joseph Kosinskis fortælling.

Tornadofilmen kommer i biografen 17. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af