Heartland inviterer dig med på Noma med Jeremy Strong og Lily Collins

Heartland inviterer dig med på Noma med Jeremy Strong og Lily Collins
Jeremy Strong som Kendall Roy i 'Succession'-finalen. (Foto: HBO)

I weekenden løber årets Heartland Festival af stablen ved Egeskov Slot på Fyn. Men hvis man på den anden side af sommerferier savner kombinationen af kulturel stimulans og dyr mad, kan man glæde sig til september. Her udvider festivalen nemlig med en Efterårsresidens, der bliver afholdt på Noma i København.

Mens talkprogrammet ved Egeskov Slot ikke har stort internationalt vingefang i år, er der noget større stjerner på plakaten, når de rykker ind på restauranten på Holmen.

Udvalget spænder bredt – fra ‘Succession’-stjerne Jeremy Strong til ‘American Pie’-stjerne Jason Biggs samt filminstruktør Reinaldo Marcus Green, der instruerede Will Smith i den Oscar-vindende ‘King Richard’.

Lily Collins, der udover ‘Emily in Paris’ har gjort sig bemærket som skabskøbenhavner med hus i Kartoffelrækkerne og hang til dyrt bagværk, er også på plakaten sammen med husbonden Charlie McDowell, der blandt andet har instrueret Netflix-filmen ‘Windfall’. Derudover kan man opleve Emma Sehested Høeg og bestseller-digteren Rupi Kaur.

Der vil blive annonceret flere navne i løbet af sommeren.

Med talks, musik og mad skriver festivalen i en pressemeddelelse, at det er ambitionen at »undersøge og udvikle en sensorisk legeplads, hvor oplevelser sammenfletter og udvisker grænserne mellem kunst og sanseoplevelser i et nøje kurateret forløb«.

Det er ikke helt Noma, der kommer til at sørge for maden. For hele grunden til at Heartland kan bruge lokalerne er, at den berømte restaurant, som har meldt sin lukning i 2024, flytter til Japan. I stedet vil de beslægtede etablissementer Popl Burger, Hija de Sanchez og Noma Projects byde ind.

Festivalen kommer til at rumme »ikke under 20 arrangementer« og finder sted fra midten af september til november 2024.

Pladserne er begrænsede, og man kan skrive sig op på Heartland at Nomas hjemmeside.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af