‘House of the Dragon’ fornyet med tredje sæson

‘House of the Dragon’ fornyet med tredje sæson
'House of the Dragon'. (Foto: HBO)

‘House of the Dragon’ er netop blevet fornyet med en tredje sæson, skriver Deadline.

Det sker få dage før premieren på anden sæson af den populære ‘Game of Thrones’-spinoff. Fornyelsen er ikke nogen stor overraskelse, idet George R.R. Martin ifølge Deadline sidste år afslørede, at han allerede arbejdede på sæson 3 og 4 sammen med showrunner Ryan J. Condal og resten af forfatterteamet.

»George, Ryan og resten af vores utrolige executive producere, cast og crew har nået nye højder med den fænomenale anden sæson af ‘House of the Dragon’«, siger Francesca Orsi, vicepræsident i HBO og chef for HBO’s dramaserier og film, til Deadline.

»Vi er i ærefrygt over indsatsen på størrelse med en drage, som hele holdet har lagt i skabelsen af ​​en spektakulær sæson to, med et omfang og en skala, der kun kan konkurreres dens hjerte. Vi kunne ikke være mere begejstrede for at fortsætte historien om huset Targaryen og se dette hold brænde stærkt igen for sæson tre«.

‘House of the Dragon’ er baseret på Martins bogforlæg ‘Fire & Blood’ og foregår cirka 200 år før handlingen i ‘Game of Thrones’. Anden sæson forventes at indlede Targaryen-familiens interne krig om Jerntronen – en blodig fejde, der for eftertiden får tilnavnet Dance of the Dragons.

Første afsnit af den nye sæson lander på Max på mandag, 17. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af