Jeremy Allen White blev »smadret« af danske kokke i København

Jeremy Allen White blev »smadret« af danske kokke i København
'The Bear' sæson 2. (Foto: Disney+)

Det gik få danske ‘The Bear’-fans’ næser forbi, at Jeremy Allen White i maj var en tur i København, hvor han besøgte hovedstadens stoltheder – fra restauranten Noma til crossfit-studiet Butcher’s Lab.

København har tidligere spillet en central rolle i serien, hvor et helt afsnit i sæson to foregik i hovedstaden. Og det kunne at dømme på skuespillerens nylige udtalelser tyde på, at København dukker op i ‘The Bear’-universet igen efter det seneste besøg.

Det var dog ikke alt sammen fred og gammen på Noma-bagmand René Redzepis ladcykel, selvom det så sådan ud på billederne.

Da skuespilleren for nylig gæstede The Late Show with Stephen Colbert, fortalte han om turen til København, der endte med at indebære et rimelig heftigt researchmøde med en gruppe danske topkokke for at »træne«.

»Mange af dem er ret skøre, de er rimelig intense. De er perfektionister, og de er magiske. De er utrolige, utrolige mennesker«, fortalte skuespilleren.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Allen White havde regnet med, at researchmødet ville være kokketræning, men det var i stedet »fysisk træning«, han blev inviteret med den danske kok.

Oprindeligt skulle ‘The Bear’-kollegaerne Matty Matheson og Ricky Staffieri, der spiller Fak-brødrene, have været med Allen White til træning, men de droppede det aftenen inden.

Og til at starte med troede den veltrænede skuespiller, med en viral Calvin Klein-kampagne og wrestlerrolle i ‘The Iron Claw’ i bagagen, snildt han ville kunne holde trit med de ældre danske kokke. Det var dog ikke tilfældet.

»Efter den femte runde blev jeg nødt til at undskylde mig selv og gå ud at kaste op, og det gjorde jeg. Jeg gjorde virkelig mig selv til grin foran de her vilde kokke – og vilde masochister««, fortalte skuespilleren.

»De smadrede mig«, rundede Jeremy Allen White af.

Ifølge træneren Kenneth Lysholm Dehn, der delte et billede med stjernen på Instagram, overlevede han dog den pågældende »chef session«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Bear’ sæson tre får dansk premiere 17. juli på Disney+.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af