Jesse Eisenberg og Kieran Culkin tager på roadtrip gennem Polen i traileren til ‘A Real Pain’

Jesse Eisenberg og Kieran Culkin tager på roadtrip gennem Polen i traileren til ‘A Real Pain’
Kieran Culkin og Jesse Eisenberg i 'A Real Pain' (Foto: Sundance)

Jesse Eisenbergs anden film som instruktør ’A Real Pain’ var en af de mest hypede titler på dette års Sundance Festival, der løb af stablen tilbage i januar.

Filmen debuterede til store roser på festivalen, hvilket resulterede i en budkrig mellem distributørerne for at sikre sig rettighederne, som i sidste ende gik til Searchlight for 10 millioner dollars. Nu er der landet en trailer med vaskeægte roadtrip-stemning.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’A Real Pain’ handler om de to fætre David (Jesse Eisenberg) og Benji (Kieran Culkin), der rejser til Polen for at ære deres nyligt afdøde bedstemor. De to mænd er hinandens modsætninger, og gamle stridigheder rippes op, i takt med at de to udforsker landet og deres jødiske ophav.

Selvom det er nogle tunge tematikker om familiedynamikker og jødisk historie, som Eisenberg tager op i sin anden film, lader der stadig til at være plads til humor og Eisenbergs genkendelige rapkæftede repliklevering.

Foruden at være instruktør og hovedrolleindehaver har Eisenberg også produceret filmen og skrevet manuskriptet, som han vandt en pris for på Sundance.

’A Real Pain’ har endnu ikke fået en dansk premieredato, men den rammer de amerikanske biografer 18. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af