Matt Damon genforenes med ‘Bourne’-instruktør i heist-filmen ‘The Instigators’ – se traileren

Matt Damon genforenes med ‘Bourne’-instruktør i heist-filmen ‘The Instigators’ – se traileren
Matt Damon og Casey Affleck i 'The Instigators'. (Foto: Apple TV+)

Matt Damon genforenes snart med instruktøren, der gjorde Hollywood-stjernen verdenskendt som Jason Bourne. Det gør han i Doug Limans Apple TV+-eksklusive nye actionkomedie ‘The Instigators’, skriver Deadline.

I den nye film, som netop har fået sin første trailer, spiller Matt Damon over for blandt andre Casey Affleck, Hong Chau, Ron Perlman, Michael Stuhlbarg, Paul Walter Hauser, Ving Rhames og rapstjernen Jack Harlow.

Manuskriptet er skrevet af Casey Aflleck og relativt ukendt Chuck MacLean og følger den desperate far Rory (Damon), der må slå sig sammen med tidligere kriminelle Cobby (Affleck) for at røve en stor sum penge fra en korrupt politiker.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som det ses i den nye trailer, går røveriet ikke helt efter planen, og snart har det umage makkerpar både politi og forbrydere på nakken – og Cobbys terapeut (Chau) med i flugtbilen som mæglende ledsager.

Heist-filmen er tredje samarbejde mellem Damon og Liman, som, foruden ‘The Bourne Identity’ fra 2002, også har lavet ‘The Wall’ fra 2017 sammen. Instruktøren var senest aktuel med ‘Road House’, der slog streamingrekord på Prime Video.

‘The Instigators’ lander ifølge traileren på Apple TV+ 9. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af