Se Anders Matthesen som Tommy Seebach på de første billeder fra ‘Under stjernerne på himlen’

Se Anders Matthesen som Tommy Seebach på de første billeder fra ‘Under stjernerne på himlen’
Anders Matthesen. (Foto: Per Arnesen)

Anders Matthesen spiller Tommy Seebach i den kommende biopic ‘Under stjernerne på himlen’, der fortæller historien om den danske superstjerne.

Filmen følger Seebachs vej til berømmelse og hans store gennembrud i Melodi Grand Prix i 1979 med ‘Disco Tango’. Det er dog også historien om sangerens store misbrugsproblemer og udfordringer med at styre familie og karriere på samme tid.

‘Under stjernerne på himlen’. (Foto: Andreas Bastiansen)

På det første smugkig på filmen kan man også se Neel Rønholt i rollen som musikerens kone Karen Seebach, mens Vicki Berlin og Caspar Philipson kan ses i rollerne som Keld og Hilda Heick.

‘Under stjernerne på himlen’. (Foto: Andreas Bastiansen)
Anders Matthesen i ‘Under stjernerne på himlen’. (Foto: Andreas Bastiansen)

I instruktørstolen sidder Kasper Gaardsøe, hvis CV tæller tv-serierne ‘DNA’, ‘Dicte’ og ‘Lærkevej’. Filmen bliver til med fuld støtte fra Tommy Seebachs familie, og der er også fundet unge skuespillere til at spille sangerens børn Marie, Nicolai og ikke mindst Rasmus Seebach som henholdsvis yngre og ældre.

Anders Matthesen som Tommy Seebach og Caspar Phillipson som Keld Heick i ‘Under stjernerne på himlen’. (Foto: Jan Pallesen)

Filmen skal instrueres af Kasper Gaardsøe, der tidligere har instrueret tv-serier som ‘DNA’, ‘Dicte’ og ‘Lærkevej’, og produktionen har fået fuld opbakning fra Tommy Seebachs familie. Manuskriptet er skrevet af Jannik Tai Mosholt.

»’Under stjernerne på himlen’ er en både barsk og rørende historie om en mand, der indædt kæmper for at forblive på toppen og samtidig opretholde et familieliv. En presset mand, der ender med at miste sig selv i forsøget på at indfri både egne og andres forventninger«, udtalte Anders Matthesen i en pressemeddelelse ved projektets annoncering.

‘Under stjernerne på himlen’ får premiere 20. marts 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af