Amy Adams gennemgår »skrækindjagende« transformation i ny film

Amy Adams gennemgår »skrækindjagende« transformation i ny film
Amy Adams i 'The Woman in the Window'. (Foto: PR)

Blandt de mest ventede film i 2024 finder man en Amy Adams-film med et noget aparte plot.

Horrorkomedien ‘Nightbitch’, baseret på Rachel Yoders roman fra 2021 af samme navn, handler således om en husmor, der bliver overbevist om, at hun er ved at blive forvandlet til en hund.

Der er endnu ikke blevet delt hverken fotos eller video fra filmen, som er instrueret af Marielle Heller (‘The Diary of a Teenage Girl’, ‘A Beautiful Day in the Neighborhood’).

Vi må derfor nøjes med en lille teaser fra Amy Adams, der i et interview med Vanity Fair kalder ‘Nightbitch’-manuskriptet »så unik og overjordisk, og ikke som noget, jeg nogensinde havde læst før«.

Undervejs i filmen gennemgår hovedkarakteren ifølge Indiewire en transformation, der blandt andet krævede, at Adams skulle påføres ekstra, hundelignende brystvorter og slippe en voldelig side løs mod blandt andet en kat.

»Det føltes så organisk, for der var mange af dagene, hvor jeg så på mig selv, og tænkte: ‘Jamen, det er nyt. Hvad er det?’ Det blev ligesom en forlængelse af den måde, vores kroppe udvikler sig på, når vi gennemgår forskellige metamorfoser, hvad enten det er fødsler eller aldring«, siger Adams i Vanity Fair-interviewet om arbejdet med karakterens fysiske udvikling, der formentlig både kan fremstå komisk og uhyggeligt i den færdige film.

»Jeg dømte ikke noget, mens det foregik. Jeg bedømte ikke mit fysiske udseende. Jeg var bare så meget i karakteren. Så ja, jeg formoder, at det til tider kan føles befriende, men også skrækindjagende«.

‘Nightbitch’ får verdenspremiere på Toronto International Film Festival til september og kommer i amerikanske biografer 6. december. En dansk premieredato er endnu er uvis.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af