‘Dune: Prophecy’ har fået premieretidspunkt – se dansk skuespiltalent i den nye trailer

‘Dune: Prophecy’ har fået premieretidspunkt – se dansk skuespiltalent i den nye trailer
Emily Watson i 'Dune: Prophecy'. (Foto: Max)

Der kommer til at gå mindst et par år, før Denis Villeneuves tredje ‘Dune’-film er premiereklar. Ventetiden på den kommende spinoff-serie ‘Dune: Prophecy’ er heldigvis ikke lige så lang.

Ifølge The Playlist får sci-fi-serien nemlig premiere på Max til november.

Serien, der tidligere gik under navnet ‘Dune: Sisterhood’, er baseret på romanen ‘Sisterhood of Dune’, skrevet af Kevin J. Anderson og Brian Herbert. Sidstnævnte er søn af Frank Herbert, forfatteren til de oprindelige ‘Dune’-bøger.

Handlingen udspiller sig 10.000 år før Paul Atreides’ (spillet af Timothée Chalamet i filmene) fødsel. Her følger man begyndelsen på den magtfulde Bene Gesserit-sekt, som to Harkonnen-søstre grundlægger for at sikre menneskehedens fremtid.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sammen med nyheden er en ny trailer også landet. Her ser vi flere glimt af den danske skuespiller Sarah-Sofie Boussnina, der indtager rollen som Princesse Ynez.

På rollelisten finder man også Emily Watson, Camilla Beeput, Olivia Williams, Mark Strong, Travis Fimmel, Sarah Lam. Serien har også dansk islæt i form af Sarah-Sofie Boussnina, som spiller Princesse Ynez.

‘Dune: Prophecy’ er blevet forsinket af uoverensstemmelser i kulissen, som har betydet, at både instruktør, hovedrolleindehaver og showrunner sprang fra projektet. Nu agerer Alison Schapker, som har skrevet afsnit af ‘Westworld’, ‘Lost’, ‘Altered Carbon’, ‘Fringe’ og ‘Heksene fra Warren Manor’, showrunner på serien.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af