Duoen bag ‘Infinity War’ og ‘Endgame’ udset til at instruere to kommende ‘Avengers’-satsninger

Duoen bag ‘Infinity War’ og ‘Endgame’ udset til at instruere to kommende ‘Avengers’-satsninger
Robert Downey Jr. i 'Avengers: Infinity War'

Marvel Studios har det sidste års tid været på udkig efter instruktører til to kommende ‘Avengers’-film. Nu skriver Deadline, at man har udset sig en velkendt duo til at svinge taktstokken.

Superheltefranchisens chef, Kevin Feige, er således i forhandlinger med brødrene Anthony og Joe Russo om at instruere storfilmene ‘Avengers: The Kang Dynasty’ og ‘Avengers: Secret Wars’, som står til at ramme biograferne i henholdsvis 2026 og 2027.

Russo-brødrene instruerede som bekendt det todelte klimaks ‘Avengers: Infinity War’ og ‘Avengers: Endgame’ fra 2018 og 2019. Siden har de instrueret de noget mindre vellykkede film ‘Cherry’ og ‘The Gray Man’ samt en kommende sci-fi-film ved navn ‘The Electric State’.

Sidste år kom det frem, at Michael Waldron, manden bag ‘Loki’-serien, er i gang med at skrive de to nye ‘Avengers’-satsninger, der skal afslutte filmfranchisens kommende sjette fase, som skydes i gang med ‘The Fantastic Four’ i juli 2025.

Lige nu befinder vi os i fase 5, der afrundes med næste uges ‘Deadpool & Wolverine’ samt ‘Captain America: Brave New World’ og ‘Thunderbolts’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af