Manden bag ‘Loki’ skal skrive de næste to ‘Avengers’-film

Manden bag ‘Loki’ skal skrive de næste to ‘Avengers’-film
'Loki' sæson 2. (Foto: Marvel)

På det seneste har Marvel Cinematic Universe vist lidt svaghedstegn, da biografaktuelle ‘The Marvels’ skuffede ved billetlugerne – og faktisk blev indehaver af rekorden for dårligste åbningsuge for en MCU-film nogensinde.

Det afholder imidlertid ikke Disney og Marvel Studios-chefen Kevin Feige fra ufortrødent at lægge planer for filmfranchisen et godt stykke ud i fremtiden.

Lige nu befinder MCU sig i den såkaldte Fase 5, men når vi (ifølge de nuværende premiereplaner, der sikkert godt kan rykke sige) kommer til maj 2025, går superheltefranchisen ind i Fase 6 med ‘Fantastic Four’.

I denne fase vil der blandt andet være to ‘Avengers’-film, som Feige & Co. helt sikkert håber vil kunne generere samme hype som tredje fases todelte klimaks, ‘Avengers: Infinity War’ og ‘Avengers: Endgame’ fra henholdsvis 2018 og 2019.

Nu har Marvel Studios fundet manden, der skal skrive de to kommende ‘Avengers’-film, skriver Deadline. Her er tale om Michael Waldron, som skabte den populære ‘Loki’-serie og var showrunner på første sæson. Han har desuden skrevet ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ og et enkelt ‘Rick and Morty’-afsnit.

De to kommende storsatsninger bærer titlerne ‘Avengers: The Kang Dynasty’ og ‘Avengers: Secret Wars’. Ligesom tredje fases to ‘Avengers’-film står de til at få premiere med cirka et års mellemrum, nemlig 1. maj 2026 og 27. maj 2027.

Marvel Studios mangler fortsat at finde instruktører til de to storfilm. Tidligere var Destin Daniel Cretton, som instruerede ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, tilknyttet ‘Avengers: The Kang Dynasty’, men han har nu droppet projektet for at fokusere på andre Marvel-projekter: En unavngiven ‘Shang-Chi’-efterfølger og serien ‘Wonder Man’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af