Første scene fra Jonas Risvigs’ ‘Kontra’ løfter sløret for pigemiddag med hardcore mean girls-stemning

Første scene fra Jonas Risvigs’ ‘Kontra’ løfter sløret for pigemiddag med hardcore mean girls-stemning
'Kontra'. (Foto: Jesper Christensen)

Debutfilmen fra Danmarks førende skaber af ungdomsserier, Jonas Risvig, hører til en af efterårets mest ventede titler.

Og efter traileren landede i juni, får vi nu et smugkig på en af scenerne fra filmen. Her har hovedpersonen Fanny pigerne i sin nye gymnasieklasse til middag. Fanny er flyttet fra Lolland til et velbjærget område i Nordsjælland (læs: Hellerup), og vi får med det samme et indtryk af, at det ikke er nemt at komme ind i gymnasiets kliker og hierarkier:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I filmen allierer Fanny sig i stedet med gruppens udstødte pige Lilja, og sammen forsøger de at finde deres egen vej ind i kernen af eksklusive privatfester og natklubber, hvilket dog ikke bliver uden modstand.

Hovedrollerne spilles af de nye navne Andrea Ølbye Hjejle og Anna Lehrmann, der begge er debutanter, mens man i castet omkring dem finder kendte ansigter fra ‘Salsa’ som Safina Coster-Waldau og Ingrid Bjerg Raft.

Jonas Risvig slog igennem med coronaserien ‘Centrum’ og er siden nærmest blevet et brand i sig selv med serier som ‘Grænser’, ‘Salsa’ og ‘Drenge’.

‘Kontra’ får premiere 19. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af