‘House of the Dragon’-skaber afslører, hvor mange sæsoner vi har i vente

‘House of the Dragon’-skaber afslører, hvor mange sæsoner vi har i vente
'House of the Dragon' sæson 2 afsnit 3. (Foto: HBO)

Anden sæson af ‘House of the Dragon’ nåede sin afslutning i går, da det knap så forløsende afsnit otte landede på Max. Hermed er den svære ventetid på nyt fra drageserien sat i gang.

I den forbindelse har showrunner Ryan Condal – der har skabt serien sammen med ‘Game of Thrones’-ophavsmanden George R.R. Martin på baggrund af sidstnævntes bog ‘Fire & Blood’ – netop givet en status på ‘House of the Dragon’s videre færd. Det skriver Indiewire.

Under en pressekonference i går kunne Condal fortælle, at forfatterholdet er i gang med at skrive tredje sæson, og at man forventer at påbegynde optagelserne »tidligt-ish« i 2025. Det betyder formentlig, at vi først får nye afsnit at se engang i 2026.

Og det bliver ikke de sidste. Condal afslørede således også, at Targaryen-familiens blodige borgerkrig får sin afslutning med fjerde sæson.

»Hvis sæson to var oprustningen af siderne og den kolde krig, med øjeblikke af egentlig konflikt og eksplosion, tror jeg, at man i sæson tre virkelig begynder at se tingene koge over herfra og til krigens afslutning«, forklarer Condal om den kommende sæson.

»Så som altid med denne serie vil der være gigantiske øjeblikke med spektakel, men også reelle øjeblikke af overraskelse og karakternuancer, som vi ser meget frem til. Og jeg synes virkelig, at nogle af mine yndlingsøjeblikke fra bogen, bare som læser, som jeg er spændt på at fortolke som dramatiker, endnu ikke er kommet i fortællingen«.

I mellemtiden får en anden ‘Game of Thrones’-spinoff premiere. ‘A Knight of Seven Kingdoms’, der lige har fået sin første, korte videoteaser, lander på Max engang i 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af