Kit Harington om sin Marvel-rolle: »Jeg vil ikke lade som om, jeg tog den, fordi den var anderledes eller interessant«

Kit Harington om sin Marvel-rolle: »Jeg vil ikke lade som om, jeg tog den, fordi den var anderledes eller interessant«
Kit Harington. (Foto: Pietro S. D'Aprano/Getty Images for Fendi)

Kit Harington er denne uge blevet interviewet i GQ UK. Den tidligere ‘Game of Thrones’-stjerne er for tiden aktuel med tredje sæson af ‘Industry’, og begge disse serier bliver skam bragt op i interviewet. Men interviewet har også vakt opmærksomhed for nogle kommentarer, han har haft om sin rolle i Marvels 2021-film ‘Eternals’.

I ‘Eternals’ spillede Harington rollen som Dane Whitman – et navn tegneseriekendere muligvis ville have genkendt, fordi det er alteregoet for Marvel-helten Black Knight. Det var øjensynligt meningen, at Haringtons kortfattede ‘Eternals’-rolle skulle fungere som setup for, at Black Knight skulle optræde både i en ‘Eternals’-fortsættelse og i den kommende ‘Blade’-film, men oven på de skuffende ‘Eternals’-billetsalg, virker det i skrivende stund ikke som om, det kommer til at ske.

Harington har ikke de store roser til overs for figuren, som han dog nød at spille: »Jeg vil ikke lade som om, jeg tog den [rolle], fordi den var anderledes eller interessant«, siger skuespilleren i interviewet. »Men hvis Marvel ringer, så er du jo nødt til at gøre det«, tilføjer han jokende.

GQ rapporterer dog, at Harington også meddelte, at han godt kunne lide figuren, og at han ville være interesseret i at vende tilbage til rollen, hvis Marvel skifter mening om Dane Whitmans plads i MCU.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af