Kommer der en ‘Joker 3’? Instruktøren svarer for første gang

Kommer der en ‘Joker 3’? Instruktøren svarer for første gang
'Joker: Folie à Deux'. (Foto: Warner Bros.)

Om præcis to uger ser ‘Joker: Folie á Deux’ dagens lys for første gang, når filmen med Joaquin Phoenix og Lady Gaga får verdenspremiere på Venedig-festivalen.

Filmen følger som bekendt op på den fantastisk succesfulde ‘Joker’, der vandt Guldløven i Venedig, nappede to Oscar-statuetter og blev et gigantisk box office-hit.

Det krævede næsten en toer, men her slutter rejsen så sandsynligvis også, fortæller instruktør Todd Phillips i et nyt interview med Variety.

»Det var sjovt at lege i den her sandkasse med to film, men jeg tror, vi har sagt det, vi gerne vil sige i den her verden«, udtaler han og skyder således håb om en treer ned, om end man i Hollywood naturligvis aldrig skal sige aldrig.

Den nye ‘Joker’ er som bekendt en slags musical, og i interviewet fortæller Phillips, der inden superskurkefilmen var mest kendt for ‘The Hangover’, at det var Joaquin Phoenix’ idé at gå i en syngende retning med opfølgeren.

Phoenix havde nemlig drømt, at Arthur Fleck sang og dansede på en scene, og det fik dem til at lave planer om, at fortsættelsen skulle være et ægte Broadway-teater. Den idé skød de dog ned igen, da det gik op for dem, at det ville tage fire år at forberede, og en mindre teaterversion faldt også til jorden på grund af corona.

I sidste ende transformeredes idéen til en film, og ja, resten er … meget nær historie.

‘Joker: Folie á Deux’ får dansk premiere 2. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af