Michael Keaton var »ligeglad« med skrinlægningen af ’Batgirl’-film – fik en »stor, sjov, pæn check«

Michael Keaton var »ligeglad« med skrinlægningen af ’Batgirl’-film – fik en »stor, sjov, pæn check«
Michael Keaton som Batman. (Foto: PR)

Warner Bros. Discovery kom i modvind, da de tilbage i 2022 valgte at smide DC-filmen ’Batgirl’ i skraldespanden i 11. time, selvom den var optaget og færdig.

Filmen, som skulle være udkommet på HBO Max, blev droppet for at spare penge i skat hos det økonomisk trængte selskab, hvilket vakte ramaskrig i Hollywood blandt særligt de kreative kræfter.

Oprindeligt skulle Michael Keaton vende tilbage til sin ikoniske Batman-rolle i ’Batgirl’, men i et GQ-interview fortæller han nu, at han var »ligeglad« med, at projektet blev skrinlagt.

»Jeg var ligeglad, uanset hvilken vej det gik«, siger den 72-årige skuespiller og tilføjer, at han fik en »stor, sjov, pæn check«.

Selvom Keaton ikke selv blev påvirket af Warners beslutning, understreger han dog trods alt sin medfølelse for ’Batgirl’-instruktørerne Adil El Arbi og Bilal Fallah. »Jeg ønsker dem succes, og jeg tror, de blev meget kede af det, hvilket gjorde mig ked af det«.

Keaton er snart aktuel i ’Beetlejuice Beetlejuice’, som følger op på originalen fra 1988. Her slår han igen pjalterne sammen med Tim Burton, som også instruerede de gamle ’Batman’-film. En karakter, som man kunne opleve Keaton genbesøge i sidste års ’The Flash’, og som han også fortæller, han er stolt af at portrættere: »Jeg er udelukkende fyldt med respekt og taknemmelighed, 100 procent«, siger han i GQ-interviewet.

’Beetlejuice Beetlejuice’ udkommer i de danske biografer 12. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af