Nicole Kidman om sin »eksponerende« rolle i ny erotisk thriller: »Jeg følte mig meget udsat«

Nicole Kidman om sin »eksponerende« rolle i ny erotisk thriller: »Jeg følte mig meget udsat«
Nicole Kidman og Harris Dickinson i 'Babygirl'. (Foto: PR)

Blandt de mest imødesete film på årets Venedig Film Festival, der begynder i morgen, er den erotiske thriller ‘Babygirl’.

Her spiller 57-årige Nicole Kidman en magtfuld direktør, der sætter karriere og familieliv på spil, da hun indleder en hed affære med sin meget yngre praktikant, spillet af 28-årige Harris Dickinson fra ‘Triangle of Sadness’ og ‘The Iron Claw’.

I et nyt interview med Vanity Fair fortæller Kidman, at hendes rolle i filmen, som er skrevet og instrueret af hollandske Halina Reijn (‘Bodies Bodies Bodies’), er karrierens mest »eksponerende«.

»Jeg har lavet nogle film, der er ret eksponerende, men ikke som denne«, siger hun i interviewet.

»Jeg følte mig meget udsat som skuespiller, som kvinde, som menneske«, fortsætter hun. »Jeg var nødt til at gå ind og ud, som om jeg skulle have min beskyttelse på igen. Hvad har jeg lige gjort? Hvor gik jeg hen? Hvad gjorde jeg?«.

Optagelserne blev faktisk så intense for Hollywood-stjernen, at hun til tider »hang i laser«.

»På et tidspunkt havde jeg det sådan, at jeg ikke ville røres. Jeg vil ikke gøre det her mere, men samtidig var jeg tvunget til at gøre det. Halina ville holde mig, og jeg ville holde hende, for det var bare meget konfronterende for mig«, fortæller Kidman, som i dag stadig har det specielt omkring filmen.

»Det er ligesom, Golly, jeg gør det her, og det vil faktisk nu blive set af verden. Det er en meget mærkelig følelse. Dette er noget, du gør og gemmer i dine hjemmevideoer. Det er ikke noget, der normalt vil blive set af verden«.

‘Babygirl’ får dansk biografpremiere 2. januar 2025. Indtil da kan man se Kidman i en lignende romantisk rolle over for 36-årige Zac Efron i Netflix-filmen ‘A Family Affair’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af