Nikolaj Lie Kaas vil redde sin søn fra Islamisk Stat i traileren til den kommende danske film ‘Vejen hjem’

Nikolaj Lie Kaas vil redde sin søn fra Islamisk Stat i traileren til den kommende danske film ‘Vejen hjem’
'Vejen hjem'. (Foto: Martin Dam Kristensen)

Nikolaj Lie Kaas går et stort efterår i møde foran kameraet.

Han har én af hovedrollerne i Thomas Vinterbergs ventede TV 2-serie ‘Familier som vores’, og han står også i centrum for det kommende danske spændingsdrama ‘Vejen hjem’, som får premiere 28. november og netop har fået sin første trailer:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den danske stjerneskuespiller indtager rollen som faren Christian, der rejser til Syrien i et desperat forsøg på at finde sin søn Adam, som har tilsluttet sig Islamisk Stat. Foran ham står en livsfarlig rejse gennem det krigshærgede land.

Traileren giver løfter om et gribende drama, der tager livtag med et eksplosivt emne i form af islamisme og danske Syrien-krigere.

‘Vejen hjem’ er instrueret af Charlotte Sieling, der senest var aktuel med det historiske drama ’Margrete Den Første’. Hun har desuden stærk international erfaring som episodeinstruktør på serier som ‘Lovecraft Country’, ‘Homeland’ og ‘The Americans’, som hun uden tvivl vil kunne omsætte på sit nye danske projekt.

Ud over Lie Kaas er Albert Rudbeck Lindhardt, Arian Kashef og Besir Zeciri på rollelisten i ’Vejen hjem’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af