Opfølger til ungdomsfilmen ‘Smuk’ på vej – markant udskiftning i rollebesætningen

Opfølger til ungdomsfilmen ‘Smuk’ på vej – markant udskiftning i rollebesætningen
'Smuk'. (Foto: Emma Line Sejersen)

Soundvenues anmelder var ikke udpræget begejstret for ‘Smuk’, da den danske ungdomsfilm fik premiere i 2022.

Men filmen ramte noget i tiden med sin fortælling om puttemiddage og hævnporno blandt gymnasieunge, og den blev et pænt publikumshit.

Nu får den så en opfølger. ‘Smukkere’ er netop gået i optagelser forlyder det i en pressemeddelelse, der også beretter, at rollebesætningen ser noget anderledes ud end i den første film.

Karoline Hamm gentager sin rolle som Selma, der i den nye film skal starte i 2. g på Rosenholm Gymnasium. En aften inden opstart møder hun en sød ung fyr i byen, som hun flirter med, hvilket bliver akavet, da han viser sig at være Selmas nye musiklærer.

De andre bærende skuespillere fra den første film – Andrea Heick Gadeberg, Sylvester Byder, Albert Rudbeck Lindhardt – medvirker ikke denne gang, men til gengæld prydes rollelisten blandt andet af stortalentet Flora Ofelia Hofmann Lindahl, der forlængst har bevist sin kunnen i ‘Ulven kommer’, ‘Du som er i himlen’ og senest ‘Birthday Girl’.

Anna Munch, Tue Lunding og Salvador Selaya Steensig indtager også store roller.

Skuespilholdet på ‘Smukkere’: Tue Lunding, Flora Ofelia Hofmann Lindahl, Karoline Hamm, Anna Munch og Salvador Selaya Steensig. (Foto: Camilla Stephan)

Også i instruktørstolen er der udskiftning, da den første films Tilde Harkamp erstattes af Mogens Hagedorn, der senest har instrueret Netflix-serien ‘Ragnarok’.

Det er dog igen Line Mørkeby, der skriver manuskriptet.

‘Smukkere’ er planlagt til premiere i løbet af sommeren 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af