Se Casper Christensen hylde Jesus i vild tale: »Hvorfor skulle jeg ellers have lavet alt det lort?«

Se Casper Christensen hylde Jesus i vild tale: »Hvorfor skulle jeg ellers have lavet alt det lort?«
'All Exclusive'. (Foto: Viaplay)

Der var engang, hvor kristendommen var en komisk boksebold for Casper Christensen, der blandt andet tog tykt pis på at blive frelst i ‘Klovn’ med sekretæren Claire, der råbte »Stem på Gud!«.

Siden har komikeren som bekendt selv fundet Jesus, hvilket han tidligere har berettet om i biografien ‘Casper’ af Martin Kongstad.

At se ham lovprise Jesus i fuldt flor er dog alligevel et særsyn. Derfor har en tale, Casper Christensen holdt søndag i Kirken i Kulturcenteret i Nordvest, en frikirke med rod i Pinsebevægelsen, vakt opsigt.

I talen, som kan ses i sin fulde længde på YouTube, deler komikeren hele sin historie om at gå fra at være en ukontrolleret version af sin ‘Klovn’-karakter med hang til stoffer, sex og alkohol til at finde Jesus efter en MDMA-session med terapeut, som slog en sprække i hans selvopfattelse.

»Jeg er ikke længere flov over, at ikke vide nok. Jeg er aldrig flov over at sige: Jeg tror på Jesus. Jeg tror, det er mit kald at sige, jeg tror på Jesus. Jeg tror, det er grunden til, jeg har lavet, alt hvad jeg har lavet, er for at sige, jeg tror på Jesus«, lyder det blandt andet i et klip, kirken har delt på Instagram.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Casper Christensen lægger ikke skjul på, at han ikke altid har været et af Guds bedste børn, men at det hele har ført ham til Jesus.

»Hvorfor skulle jeg ellers have lavet alt det lort? Der må være en mening med det hele. Og det er der. Der er en mening, og det er derfor, vi allesammen er her: Jesus. Jaer, jaer, amen«.

På den fiktive underholdningsfront har Casper Christensen for nylig annonceret i sin podcast ‘Casper 3080 Tikøb’, at der kommer mere ‘Klovn’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af