Casper Christensen: »Ja, der kommer mere ‘Klovn’«

Casper Christensen: »Ja, der kommer mere ‘Klovn’«
'Klovn' sæson 9 afsnit 4. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Den seneste sæson ‘Klovn’ – sæson 9 – løb over skærmen i september 2022, efterfulgt af en julespecial samme år.

Siden har der været stille om Casper Christensen og Frank Hvams komedieflagskib, mens Christensen i stedet har boltret sig i diverse talk-formater på både Viaplay og i podcasts.

Men netop som led af ét af disse formater, ‘Casper 3080 Tikøb’ for Podimo, meddeler Casper Christensen nu, at der kommer mere ‘Klovn’.

Det sker henkastet i en Instagram-story, hvor han opfordrer lyttere til at sende spørgsmål ind til ham, som han kan tage op i programmet.

Her anmoder han om at få gode subsantielle spørgsmål og ikke »øh, hvor er Frank, og kommer der mere Klovn?«, hvorefter han tilføjer:

»Det går for hurtigt, for det kan jeg svare på ret nemt: Jeg ved ikke, hvor Frank er, og ja, der kommer mere ‘Klovn’«.

Om det kan betragtes som en officiel udmelding, kan diskuteres, men i sit talkshow-format ‘All Inclusive’ sidste sommer sagde han også – lige så henslængt og muligvis halvt jokende – om ‘Klovn’ i en samtale med Ulrich Thomsen, at »Jeg laver noget mere, og så skal du være med«.

Der går næppe så meget røg uden en brand, så vi forventer helt bestemt, at ‘Klovn’ lever videre med en kommende sæson 10. Hvornår det så end bliver.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af