Soundvenue Live: Kom til stor forpremiereaften med ’Kontra’, Jonas Risvig og Kind Mod Kind

Soundvenue Live: Kom til stor forpremiereaften med ’Kontra’, Jonas Risvig og Kind Mod Kind
Kontra. (Foto: Jesper Christensen)

BILLET-OPDATERING: Vi har åbnet en tredje sal til forpremieren på grund af den overvældende interesse med to stort set udsolgte sale – find billetter her til sal 1, sal 2 og sal 3.

Forventningerne er kolossale, når Jonas Risvig indfanger den danske ungdom i sin allerførste film. Og nu bliver de endelig indfriet.

Soundvenue inviterer til stor forpremiereaften på hans rå og eksplosive ’Kontra’ i Empire Bio med besøg af Jonas Risvig selv og de to hovedrollestjerner, øl i foyeren (tak til Brooklyn Brewery) og afterparty med Kind Mod Kind – der har lavet et helt nyt nummer til filmen – bag dj-pulten.

Der er lagt i ovnen til en storslået aften.

På få år er Jonas Risvig blevet kongen af danske ungdomsserier med titler som ’Salsa’, ’Drenge’, ’Grænser’ og ’Centrum’, og i sin debutfilm fortsætter han sit portræt af og samarbejde med den danske ungdom.

’Kontra’ handler om Fanny, der skal starte på et nyt gymnasium i et af landets mest privilegerede områder. Her støder hun hurtigt frontalt ind i gymnasiets hierarkier og pigekliker. Men i den udstødte Lilja finder hun en allieret, og sammen forsøger de at finde deres vej i et landskab af eksklusive fester, psykiske udfordringer og nye flirts.

I de to hovedroller ses de nye navne Andrea Ølbye Hjejle og Anna Lehrmann, som sammen med instruktøren tager imod spørgsmål efter filmen, mens Risvig-kendinge som Safina Coster-Waldau og Ingrid Bjerg Raft også er på rollelisten.

Jonas Risvig har skabt ’Kontra’ ud fra samtaler og workshops med mere end 100 unge, og han viger ikke uden om de mest presserende tematikker, fra præstationspres til spiseforstyrrelser, fortalt i et empatisk og energisk filmsprog.

’Kontra’ med Q&A og afterparty m. Kind Mod Kind
Torsdag den 5. september kl. 19.30
Empire Bio i København

NB! I sal 3 vil Jonas Risvig introducere inden filmen, mens der ikke er Q&A efter filmen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af