’The Substance’ er en af årets vildeste film – se første trailer med Margaret Qualley og Demi Moore

’The Substance’ er en af årets vildeste film – se første trailer med Margaret Qualley og Demi Moore
'The Substance'. (Foto: Camera Film)

Nu er der ikke længe til, at man kan opleve en af årets vildeste og mest frastødende film på dansk grund.

Den franske instruktør og manuskriptforfatter Coralie Fargeat debuterede i 2017 med den brutalt voldelige ’Revenge’, og hun har på ingen måde skruet ned for blusset i sin nye film, ‘The Substance’, der fik verdenspremiere på Cannes-festivalen i maj, og som nu har fået sin første trailer:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen følger den falmende skuespiller Elisabeth Sparkle (Demi Moore), som dømmes for gammel og fyres af den brovtende studiekanon Harvey (Dennis Quaid). I desperation takker hun ja, da hun får tilbudt et mystisk stof, The Substance, som en uge ad gangen kan bringe en yngre og forbedret version af hende selv til verden i form af Sue, spillet af Margaret Qualley.

’The Substance’ var en af de mest hypede film på årets Cannes-festival, hvor den vandt prisen for bedste manuskript. IndieWire udråbte den til et »mesterværk« og en »øjeblikkelig klassiker«.

Soundvenues Jakob Freudendal var ikke blæst bagover i helt samme grad, men kaldte det stadig Moores »livs bedste rolle«.

Ingen kan dog være i tvivl om, at der er en oplevelse i vente, der er svær at ryste af sig, når filmen stikker helt, helt af i tredje akt.

Margaret Qualley er tydeligvis tændt på at vise, at hun tør give sig i kast med ekstreme roller og projekter, for blandt hendes seneste film er de to Yorgos Lanthimos-samarbejder ’Poor Things’ og ’Kinds of Kindness’.

’The Substance’ har dansk premiere 19. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af