Travis Kelce er muligvis besat af djævlen i ny Ryan Murphy-serie – se traileren til ‘Grotesquerie’

Travis Kelce er muligvis besat af djævlen i ny Ryan Murphy-serie – se traileren til ‘Grotesquerie’
Travis Kelce i 'Grotesquerie'. (Foto: FX)

Når Ryan Murphy udvælger skuespillere, kan en status i popkulturen være lige så god som faglig erfaring.

Han har tidligere haft Kim Kardashian på rollelisten til ‘American Horror Story’, og nu er det NFL-stjerne, realitypersonlighed og ikke mindst Taylor Swift-forlovede Travis Kelce, der får sin store skuespildebut i serieskaberens kommende horrorserie ‘Grotesquerie’.

Traileren er netop landet, hvor en lille by hjemsøges af sataniske forbrydelser.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I centrum for begivenhederne står detektiven Lois Tryon, der spilles af Niecy Nash-Betts fra blandt andet ‘Dahmer’, som får assistance fra en lokal nonne og journalist til at stoppe ondskabens indtog.

Blandt de etablerede navne finder man Lesley Manville og Courtney B. Vance. Ryan Murphy er seriens hovedforfatter, og det er hans første soloprojekt for Disney, efter han i mange år var i stald hos Netflix.

Hvilken rolle Travis Kelces spiller i serien er endnu uvist, men fra trailerens glimt lader han til at lave nogle åndemanende/besatte fakter med armene, der kunne tyde på, at han er i ledtog med djævlen. På seriens IMDb-side er navnet på hans karakter hemmeligholdt.

‘Grotesquerie’ er ikke det eneste Ryan Murphy-projekt, der får premiere i september, der inkluderer mord og en NFL-stjerne. I serien ‘American Sports Story: Aaron Hernandez’ er det dog den virkelige tragiske historie om den amerikanske fodboldspiller, der lægger navn til titlen, som dramatiseres a la Murphy.

‘Grotesquerie’ får premiere 25. september på amerikanske FX og må formodes at lande på Disney+ i Danmark. Hvornår vides ikke endnu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af