Bill Skarsgårds ‘Nosferatu’-præstation er »bekymrende« god ifølge medspiller

Bill Skarsgårds ‘Nosferatu’-præstation er »bekymrende« god ifølge medspiller
'Nosferatu'. (Foto: Focus Features)

Robert Eggers, der tidligere har imponeret med gruopvækkende film som ‘The Witch’ og ‘The Lighthouse’, har det meget imødesete remake af gyserklassikeren ‘Nosferatu’ på vej.

Den første trailer tegnede aldeles creepy. Historien følger den blodtørstige Count Orlok, der hjemsøger den smukke unge kvinde Ellen (Lily Rose-Depp).

I hovedrollen som vampyren, finder man Bill Skarsgård, som vi endnu ikke har fået at se. At dømme på medspilleren Nicholas Hoults udtalelser, kan man dog se frem til noget af en præstation.

»Han er skrækindjagende, det er ikke Bill«, fortalte skuespilleren Indiewire under Toronto Film Festival.

»Det er det, som er så bekymrende ved det. Han giver en i sandhed transformerende præstation, hvor der ikke er noget af Bill tilbage, og det er uhyggeligt og intimiderende. Hans stemme, hans fysik, jeg mener den makeup, han har, det er virkelig en vidunderlig karakter, og han har lavet smukt karakterarbejde med den«, uddybede han videre.

Nicholas Hoult spiller selv manden Thomas Hutter, der i den oprindelige stumfilm fra 1922 skal sælge Count Orlok et hus. Derudover medvirker Willem Dafoe, Emma Corrin og Aaron Taylor-Johnson.

Bill Skarsgård har tidligere leveret stort på den mareridtsfremkaldende front som blandt andet Pennywise i genindspilningerne af ‘It’. En rolle han genoptager i den kommende serie ‘Welcome to Derry’. Hans seneste præstation i remaket af ‘The Crow’ vakte dog mindre begejstring.

‘Nosferatu’ får premiere 9. januar 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af