Cillian Murphy graver i kul og katolske overgreb i bestsellerfilmatisering – se traileren til ’Small Things Like These’

Cillian Murphy graver i kul og katolske overgreb i bestsellerfilmatisering – se traileren til ’Small Things Like These’
Cillian Murphy i 'Small Things Like These'. (Foto: Lionsgate)

Cillian Murphy er nu klar i sin første rolle efter den store Oscar-triumf med ’Oppenheimer’, som sikrede ham statuetten for Bedste Mandlige Hovedrolle. Og efter sit portræt af atombombens fader skal den irske skuespiller nu være frontmand i en historie af lidt mindre skala i dramaet ’Small Things Like These’.

Filmen følger manden Bill Furlong, hvis dage går med at tjene til føden som kulhandler i en lille irsk by, som styres af den katolske kirke. Her får han kendskab til skræmmende hemmeligheder, som det lokale konvent bærer på, og det får ham også til at se sin egen fortid i øjnene.

I den første trailer får man en forsmag på den mørke stemning.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Murphy flankeres blandt andet af Emily Watson og desuden genforenes han med den belgiske instruktør Tim Mielants, som tidligere har stået i spidsen for seks ’Peaky Blinders’-episoder.

Filmen er baseret på Claire Keegans bestseller af samme navn, men er skrevet om til det store lærred af Enda Walsh. Murphy er også med som producer på filmen sammen med Matt Damon og Ben Affleck.

’Small Things Like These’ har amerikansk premiere 1. november, men det vides ikke, hvornår vi kan opleve den i Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af