Daniel Craigs flirt slår fejl i første klip fra Luca Guadagninos ’Queer’

Daniel Craigs flirt slår fejl i første klip fra Luca Guadagninos ’Queer’
'Queer'. (Foto: A24)

Blandt indslagene på dette års Venedig Film Festival, kunne man tirsdag opleve premieren på næste film fra ‘Call Me by Your Name’ og ‘Challengers’-instruktør Luca Guadagnino, hvor Daniel Craig fører an med en rolle, der én gang for alle tager afsked med James Bond-identiteten.

I ’Queer’, som er baseret på William S. Burrough’s bog af samme navn, lever Lee (Craig) en ensom tilværelse i Mexico City i 1950’erne med druk og mandejagt. Her får han et godt øje til den unge Allerton, som pludselig skaber en chance for en dybere relation.

I det første smugkig fra filmen træder Lee ind på en bar og bunder en skarp, da Allerton fanger hans opmærksomhed, hvorefter en akavet interaktion udspiller sig. Se klippet her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Italienske Guadagnino var senest aktuel med tennis-trekantsdramet ’Challengers’, som havde premiere i Danmark tidligere i år. Ifølge Deadline, er ’Queer’ filmet lige efter, og desuden forsatte Guadagnino her samarbejdet med manuskriptforfatteren Justin Kuritzkes.

Soundvenues filmredaktør kunne melde, at modtagelsen var splittet i salen efter pressevisningen på ’Queer’ i Venedig.

Det vides endnu ikke, hvornår filmen har premiere i Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af