Daniel Craigs detektiv rocker ny frisure i ‘Knives Out’-fortsættelse – se det første billede

Daniel Craigs detektiv rocker ny frisure i ‘Knives Out’-fortsættelse – se det første billede
Daniel Craig i 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'. (Foto: John Wilson / Netflix)

Først blev Josh O’Connor og Cailee Spaeny annonceret. Så blev listen med skuespillere længere og mere imponerende.

I går begyndte så optagelserne til den tredje installation i ’Knives Out’-universet ’Wake Up Dead Man’, og i den anledning har Netflix og skaber Rian Johnson givet os et smugkig på det første billede af Daniel Craig som mesterdetektiven Benoit Blanc.

Vi må vente lidt længere på et officielt klip, ligesom handlingen også bliver holdt hemmelig, indtil vi kommer tættere på premieren. Hvad vi dog kan se er, at Craigs Benoit Blanc har anlagt sig en noget længere frisure, end vi så det i forgængeren ’Glass Onion’.

Foruden O’Connor, Spaeny og Craig tæller rollelisten også Glenn Close, Josh Brolin, Mila Kunis, Jeremy Renner, Kerry Washington, Andrew Scott, Daryl McCormack, og Thomas Haden Church. Med andre ord er der tale om en umage blandet godtepose, der gør ’Knives Out’s ensemblekoncept så underholdende.

“Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery” har ingen officiel premieredato, men det forventes, at den kommer ud i løbet af 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af