De første to unge stjerner til ny ‘Knives Out’-film er fundet

De første to unge stjerner til ny ‘Knives Out’-film er fundet
Josh O'Connor ved Cannes Festival i 2023. (Foto: Daniele Venturelli/WireImage)

For to dage siden afslørede skaber Rian Johnson i en videoteaser, at den nye installation i ’Knives Out’-serien kommer til at hedde ’Wake Up Dead Man’. Det var fortsat kun Daniel Craig, der var på rollelisten, men nu er der godt nyt til fans af whodunnit-franchisen.

Deadline kan nemlig bekræfte, at Josh O’Connor og Cailee Spaeny er blevet castet i den nye film.

O’Connor brød for alvor igennem med sin Emmy-vindende rolle som Prins Charles i ’The Crown’ og har på det seneste nået et nyt luftlag af filmbranchen med Luca Guadagninos ’Challengers’, hvor han spiller en falleret tennisspiller.

Cailee Spaeny har også haft travlt det seneste år. Hun kom for alvor ind i folks bevidsthed med rollen som Priscilla Presley i Sofia Coppolas ’Priscilla’ og har netop været aktuel med en stor rolle i Alex Garlands ’Civil War’.

Det er med andre ord to spændende og hypede skuespillere, der skal medvirke i Rian Johnsons mysterie-univers. Vi kan nok godt forvente, at rollelisten bliver mere stjernespækket, som vi så det med forgængeren ’Glass Onion’, der havde noget af et ensemble. Netflix pungede 450 millioner dollars ud for rettighederne til to ’Knives Out’-efterfølgere, så budgettet burde tillade det.

Der er fortsat intet nyt om handlingen, men optagelserne begynder næste måned med Rian Johnson i instruktørstolen.

’Wake Up Dead Man’ forventes at få premiere i 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af