Første trailer til ‘Nightbitch’ giver forsmag på Amy Adams’ »skrækindjagende« transformation

Første trailer til ‘Nightbitch’ giver forsmag på Amy Adams’ »skrækindjagende« transformation
Amy Adams. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Amy Adams har beskrevet sin fysiske transformation i den kommende horrorkomedie ‘Nightbitch’ som både »befriende« og »skrækindjagende«. Nu får vi første forsmag på filmen i form af en trailer, skriver Deadline.

»Jeg kunne knuse en valnød med min vagina«, lyder én af Adams’ replikker i traileren, hvor vi ser hende spille den udmattet hjemmegående husmor, der begynder at opføre sig mere og mere dyrisk, aggressivt og frit.

‘Nightbitch’, der er baseret på Rachel Yoders roman fra 2021 af samme navn, handler nemlig om en kvinde, der bliver overbevist om, at hun er ved at blive forvandlet til en hund.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I traileren ser vi også hendes mand, spillet af Scoot McNairy (‘Halt and Catch Fire’), værende meget uforstående over for hendes kvaler ved at gå derhjemme med deres krævende søn. »Lykke er et valg«, siger han, hvorefter hun stikker ham en lussing.

Marielle Heller, der blandt andet har ‘The Diary of a Teenage Girl’ og ‘A Beautiful Day in the Neighborhood’ på cv’et, har både skrevet og instrueret filmen, der får verdenspremiere på Toronto International Film Festival i denne uge.

En dansk premieredato er endnu ikke annonceret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af