Jagten på ny Harry Potter-trio er i gang – HBO søger børn til serien

Jagten på ny Harry Potter-trio er i gang – HBO søger børn til serien
'Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts'. (Foto: HBO Max)

Ingen kommende ‘Harry Potter’-geindspilning uden en ny Harry Potter, Hermione Granger og Ron Weasley.

I går sendte HBO således et castingopslag ud, hvor de inviterer britiske og irske børn til at aflægge prøve til rollerne.

De leder efter børn, der vil være mellem 9-11 år i april 2025. Derfor kan man også gætte sig til, at det muligvis er der, optagelserne forventes at gå i gang.

Mens der ikke var enorm diversitet på spil hos den originale trio, står det i opslaget, at produktionen er »dedikerede til at skabe en inkluderende, divers casting«. Man skal derfor ikke lade sig begrænse af »etnicitet, køn, handicap, race, seksualitet, kønsidentitet eller andre vilkår, der er beskyttet af loven, medmindre det er udtrykkeligt indikeret«.

Interesserede skal sende en video, hvor de læser et digt op og en anden, hvor de fortæller lidt om dem selv og »et familiemedlem, en ven, eller et kæledyr, som du er særligt tæt på«. Produktionen understreger desuden, at børnene for guds skyld ikke skal læse noget fra Harry Potter op.

Den kommende genindspilning af Harry Potter som serie kommer til at dedikere en hel sæson til hver bog, og forventes ligesom filmserien at blive produceret over et helt årti. Der er derfor en livsændrende rolle i spil for de tre heldige unge skuespillere.

Serien har de tidligere ‘Succession’-folk Francesca Gardiner og Mark Mylod som hovedforfattere. Desuden spiller J.K. Rowling også en central rolle som producer, hvilket har vakt kritik.

HBO-serien forventes at få premiere i 2026.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af