Margaret Qualley fik angstanfald af Demi Moores ansigt under filmoptagelser – »det var et torturkammer«

Margaret Qualley fik angstanfald af Demi Moores ansigt under filmoptagelser – »det var et torturkammer«
'The Substance'. (Foto: Camera Film)

Body horror-filmen ‘The Substance’ instrueret af franske Coralie Fargeat sigter næppe efter at være en vildt behagelig filmoplevelse.

I filmen, der fik premiere i Cannes i foråret, spiller Margaret Qualley (‘Maid’, ‘Poor Things’) den foryngede version af Demi Moores aldrende kendis, som tager en mystisk ungdomskur i brug. En scene hvor Qualley hiver et kyllingelår ud af maven har vakt opsigt.

Det var dog ikke nødvendigvis det hårdeste. Skuespilleren fortæller i et nyt interview med The Los Angeles Times, at nogle af scenerne var så fysisk omstændige, at hun fik angstanfald under optagelserne.

Her skulle Qualley være iført en omfattende protesedragt med en maske af Demi Moores ansigt klistret på sit eget.

»Jeg var derinde med (Demis, red.) ansigt plastret på min egen krop. Jeg var alene inde i den. Jeg løb ind i ting. Det var et torturkammer«.

De otte dage det tog at få scenerne med dragten i hus, beskriver Qualley som ren overlevelse.

»Vi fortsatte bare (arbejdet, red.), indtil jeg fik et angstanfald. Og så er det fristende jo, at du har lyst til at pille det af, men selvfølgelig kan du ikke det, for så vil du tage din hud med«.

Derudover følte Qualley også et stort pres over at spille en karakter, hvis perfekte udseende fyldte så meget.

»Jeg har spillet en masse fucking freaks, så jeg ser mig selv som heldig. Det er en større udfordring, end jeg anede at lade som om, du føler dig lækker, når du ikke føler dig lækker«.

Trods prøvelserne har det alligevel været meningsfyldt at lave ‘The Substance’, som Qualley kalder »noget hun måtte få ud af sit system«.

‘The Substance’ får premiere 24. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af